Bokning

Lediga veckor under vintersäsongen finns i kalendern. Kontakta oss gärna för en förfrågan eller om ni har andra frågor på boka@brusckvallen.se

20 000 kr/vecka
15 000 kr/vecka
11 000 kr/vecka
Bokat
Ej tillgänglig

Bytesdag söndagar*. Utcheckning senast 10:00 och incheckning tidigast från 16:00. Vi önskar att hålla stugan rökfri och husdjursfri. Sänglinnen och handdukar håller hyresgäster med. Slutstäd ingår inte i priset men är ni intresserade kan vi förmedla kontakten till Stugservice. De är rätt uppbokade så det gäller att vara ute i god tid.

*Julveckan 2025 är bytesdag lördag. Det finns möjlighet att checka in tidigare för 1000kr/dygn, till tidigast från 15/12. Övriga veckor kan torsdag-söndag vara tillgängligt i mån av övriga bokningar. Kontakta oss för önskemål.

Vi kommer vara sparsamma med att hyra ut vårt hus. Men sisådär 4-5 veckor per säsong kommer de som är intresserade att kunna boka. När vi uppnått önskat antal uthyrda veckor kommer vi att blocka vidare bokning. Det kommer garantera en hög nivå till er som hyr och fortsätta hålla stugan i bra skick för oss som bor här.