Välkommen

Välkomna till Bruksvallarna och Brusckvallen, vår fina fjällstuga som ligger omgiven av fjällbjörkar, har nära till byn och med vinterparadiset överallt runt omkring.

Huset är ljust och rymligt med 8 bäddar + 2 extrabäddar. Det ligger högt och vetter med stora fönster över stugtak mot Mittåkläppen och Ramundberget. Längdspår och vandringsleder finns på gångavstånd. Och vet man var man skall bege sig kan man gena ut till lederna mot Kariknallen och Ösjödalen eller ner till skidstadion…

Stugan är byggd 2023 och det finns gott om plats för två familjer med tre barn vardera att vintersemestra ihop…eller för storfamiljen i flera generationer som vill umgås tillsammans. Båda våningsplanen har två separata sovrum och varsitt badrum. Kök och storstuga är väl tilltaget. Separata värmegolv och ventilation i alla rum skapar ett behagligt inomhusklimat överallt även när man är många.

Stugan ligger på gångavstånd till StigMyhrs Livs, skidstadion och skidbussen, max 600-800m till allt. Man får plats med tre-fyra bilar på infarten och 11kW billaddare ingår för er som har elbil för äntligen har elektrikern kopplat in den. Vi ligger efter med vedklyven men tills nästa år kanske ni slipper köpa björkklabbar…
Ramundberget ligger 8 km bort, Funäsdalsberget 14 km och Tänndalsliftarna på 33 km avstånd. Naturen är dock alltid nära…utanför fönstren har vi hittills sett både ren, ripa och räv men vare sig björn eller bjärv. Och norrskenet från storstugan är ett magnifikt skådespel!

Vi älskar ju vårt hus men bättre är kanske att läsa vad våra hyresgäster har skrivit om stugan.

”Fantastiskt fin stuga! Rent och stiligt, fina rum och bekväma sängar. Väldigt nära skidspåren. Rekommenderar starkt! Vi kommer gärna tillbaka.” (Sofia AirBnB)

”22-25/2 En helg i glada vänners lag. Bruksvallarna bjöd på typiskt fjällväder, dvs snöfall, storm och fantastisk sol. Tack för många glada skratt, god mat och dryck samt ett boende som var över förväntan. Vilken stuga! Här saknas inget. Vi kommer gärna tillbaka!” (Gästboken)

”Hej! Varmt tack för en fantastisk vecka. Vi har älskat att bo i ert fina hus med de vackra vyerna runt oss. Här har vi fått rå om om varandra, lagat god mat, umgåtts, skrattat, dansat, spelat spel, bastat, druckit kaffe i solen på farstukvisten. Bara haft det underbart! Tack för en toppen vecka från alla oss!” (Privat meddelande)

”Hej! Vilket fint fjällhus! Snart åker vi tillbaka till Mälardalen, vi har haft en otroligt fin vecka i ert fjällhus. Solen sken nästan varje dag och förhållanden i spåren var toppenbra. Vi tycker att huset har alla bekvämligheter som behövs.” (Privat meddelande)

”Hej! Vi har haft en jättefin helg. Allt var toppen! Stugan var riktigt mysig och vi saknade absolut ingenting. Vi kommer gärna tillbaka någon gång!” (Privat meddelande)

PS Namnet på stugan är förvisso en tungvrickare men framförallt en ordlek med vårt efternamn och byns namn. Vår egna plats i byn kort och gott!