Välkommen

Välkomna till Bruksvallarna och Brusckvallen, vår fina fjällstuga som ligger omgiven av fjällbjörkar, har nära till byn och med vinterparadiset överallt runt omkring.

Huset är ljust och rymligt med 8-10 bäddar. Det ligger högt och vetter med stora fönster mot Mittåkläppen och Ramundberget. Längdspår och vandringsleder finns på gångavstånd. Och vet man var man skall bege sig kan man gena ut från tomten eller från vägen upp till lederna mot Kariknallen och Ösjödalen…

Stugan är nybyggd 2023 och det finns gott om plats för två familjer med tre barn vardera att vintersemestra ihop…eller för storfamiljen i flera generationer som vill umgås tillsammans. Det finns två separata sovrum och ett badrum på bägge våningsplanen. Kök och storstuga är väl tilltaget. Separat ventilationen i alla rum gör att det är behaglig luft överallt även när man är många.

Stugan ligger på gångavstånd till StigMyhrs Livs, skidstadion och skidbussen, max 600-800m till allt. Man får lätt plats med tre-fyra bilar på infarten och 11kW billaddare ingår för er som har elbil. Vi ligger efter med vedklyven men tills nästa år kanske man slipper köpa björkklabbar…
Ramundberget ligger 8 km bort, Funäsdalsberget 14 km och Tänndalsliftarna på 33 km avstånd. Naturen är dock alltid nära…utanför fönstren har vi hittills sett både ren, ripa och räv men vare sig björn eller bjärv. Och norrskenet från storstugan är ett magnifikt skådespel!

PS Namnet på stugan är förvisso en tungvrickare men framförallt en ordlek med vårt efternamn och byns namn. Vår egna plats i byn kort och gott!